Badeværelser

Badeværelser

Vi realiserer dine badeværelsesdrømme

Er dit nuværende badeværelse ikke alt det du ønsker? Er familien blevet udviddet, tiden sat sine præg, eller noget helt tredje? Der kan være mange årsager til at få lavet nyt badeværelse, og det kan hurtigt blive en omfattende affære hvor flere forskellige faggrupper skal inddrages.

Vi står hos Byberg Tømrer Snedkermester klar til at tage hånd om opgaven, uanset hvor langt dit nuværende badeværelse er fra drømmen. Vi kan som erfaren entreprenørvirksomhed varetage hele entreprisen, og være tovholder på alle dele af projektet.

Dine behov i fokus

Gennem en tæt kundedialog får vi kortlagt nøjagtig hvordan dit nye badeværelse skal se ud samt hvilke elementer der skal indgå. Herfra trækker vi i arbejdstøjet, og sørger får at du ender med et resultat der matcher dine forventninger samt lever op til alle lovmæssige krav. Vi udfører aldrig arbejdet over hovedet på dig, og sørger for at du bliver inddraget gennem hele processen.

Få et tilbud på dit nye badeværelse

Ønsker du at komme godt i mål med dit drømmebadeværelse? Vi står som din lokale entreprenør klar til at varetage hele projektet og er med dig fra A-Z gennem byggeprocessen. Kontakt os og få svar på dine spørgsmål samt et uforpligtende tilbud med på vejen. Vi ser frem til at hører fra dig!

Byberg TSM – Din totalentreprenør

Hos os får du en enkelt kontaktperson som tager sig af alt i forbindelse med din opgave. Overlad trygt koordinering af faggrupper, tidsstyring, økonomioverblik mm. til os.
Vi giver gerne et tilbud på hele din opgave, så det bliver så nemt for dig at få bygget om som muligt.

3 gode grunde til at kontakte os

  • Vi tager dig og dit projekt seriøst

    Hos Byberg Tømrer-Snedkermester tager vi os tid til en god dialog.

  • Hos os giver vi kun tilbud vi kan stå inde for

    Du kan trygt stole på at vi overholder vores aftaler.

  • Du kan være sikker på at du får arbejde i absolut topkvalitet

Byberg-TSM tager alle de nødvendige forhold og følger statens retningslinjer i forhold til Covid-19
+