Entreprenør i Hvidovre

Entreprenør i Hvidovre

Entreprenør med kunden i fokus

Når vi tager entrepriser, gør vi et stort nummer ud af den gode dialog med vores kunder. Det er vigtigt for os at være en entreprenør som du føler at du kan stole på. For at opnå dette, er vi løbende i dialog med dig som kunde, så du ved hvordan entreprisen skrider frem. Og vi sørger for at overholde alle indgåede aftaler til punkt og prikke.

Hos os er det en selvfølge at det håndværksmæssige arbejde i forbindelse med din entreprise, er i absolut topkvalitet. Vi er stolte af vores ry som kompetent entreprenør, og sørger for at vi hver dag lever op til netop dette.

Slip for unødige bekymringer med os som entreprenør

Vores erfaring som entreprenør dækker både store og små entrepriser. Igennem årene har vi opbygget et netværk af dygtige håndværkere, hvis arbejde vi kan stå inde for. Som din entreprenør kan vi byde ind med alle fagligheder, lige fra murere, malere, elektrikere, til VVS’ere, smede og kloak/brolægger firmaer. Vi sørger for kontakten til alle faglighederne, så du blot skal være i dialog med et enkelt firma.

Få et tilbud på din entreprise

Vi er din entreprenør i Hvidovre, og vi tager både entrepriser i vores eget lokalområde, Storkøbenhavn, og det meste af Sjælland.
Vi kan hjælpe dig, uanset om dit projekt blot er på idéstadiet, eller du har alle tilladelser i hus. Med adskillige opgaver bag os som entreprenør, er vi en god samarbejdspartner at have på holdet. Vi ser frem til et godt samarbejde.

Byberg TSM – Din totalentreprenør

Hos os får du en enkelt kontaktperson som tager sig af alt i forbindelse med din opgave. Overlad trygt koordinering af faggrupper, tidsstyring, økonomioverblik mm. til os.
Vi giver gerne et tilbud på hele din opgave, så det bliver så nemt for dig at få bygget om som muligt.

3 gode grunde til at kontakte os

  • Vi tager dig og dit projekt seriøst

    Hos Byberg Tømrer-Snedkermester tager vi os tid til en god dialog.

  • Hos os giver vi kun tilbud vi kan stå inde for

    Du kan trygt stole på at vi overholder vores aftaler.

  • Du kan være sikker på at du får arbejde i absolut topkvalitet

Send os en besked

Har du spørgsmål, eller ønsker et tilbud på din opgave, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi bestræber os på at vende tilbage inden for 24 timer.

Byberg-TSM tager alle de nødvendige forhold og følger statens retningslinjer i forhold til Covid-19
+