Nyt tag i Hvidovre

Nyt tag i Hvidovre

Lad os lægge nyt tag

Trænger huset til et nyt tag, er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Byberg TSM har vi adskillige års erfaring med taglægning, og vi garanterer at nye tage der er lagt af os, lever op til alle krav og standarder. Den håndværksmæssige kvalitet er noget vi prioriterer højt, og vi går op i at levere et stykke kvalitetsarbejde ved hver eneste opgave.

Få lagt nyt tag i tide

Tage har en begrænset levetid. Et tæt tag er nødvendigt for husets sundhed, og det skal helst skiftes inden det bliver utæt for at undgå skader. Udover at undgå vandskader, kan et nyt tag mindske varmeregningen betragteligt. Ofte oplever vi tage med mangelfuld isolering, og der kan være mange penge at hente om året, ved at få tjekket tagets isoleringsevne. Når det kommer til tagarbejde, er det vigtigt at det bliver udført korrekt, og efter alle forskrifter. Derfor anbefales det altid at man lader professionelle klare arbejdet.

Nyt tag kan give mere plads og lys

Et nyt tag kan forbedre husets udseende, og øge lysindfald og pladsforhold. Det er blevet meget moderne med loft til kip, således at man udnytter de kvadratmeter man kan få i højden. Dette giver mulighed for eksempelvis at få bygget en hems, og giver dermed ekstra kvadratmeter i boligen. En anden trend i tiden, er installation af ovenlysvinduer. Mange vælger i forbindelse med etablering af nyt tag, at få dette, da det øger lysindfaldet i boligen betragteligt

Få et tilbud på din tagopgave

Er du i tvivl om hvorvidt du har brug for et tilbud på nyt tag, eller reparation af eksisterende tag, giver vi gerne professionel rådgivning. På den måde er du sikker på at du får en løsning der passer til dit behov. Vi giver gerne tilbud på nyt tag i Hvidovre, og dækker naturligvis også resten af Storkøbenhavn og det meste af Sjælland.

Byberg TSM – Din totalentreprenør

Hos os får du en enkelt kontaktperson som tager sig af alt i forbindelse med din opgave. Overlad trygt koordinering af faggrupper, tidsstyring, økonomioverblik mm. til os.
Vi giver gerne et tilbud på hele din opgave, så det bliver så nemt for dig at få bygget om som muligt.

3 gode grunde til at kontakte os

  • Vi tager dig og dit projekt seriøst

    Hos Byberg Tømrer-Snedkermester tager vi os tid til en god dialog.

  • Hos os giver vi kun tilbud vi kan stå inde for

    Du kan trygt stole på at vi overholder vores aftaler.

  • Du kan være sikker på at du får arbejde i absolut topkvalitet

Send os en besked

Har du spørgsmål, eller ønsker et tilbud på din opgave, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi bestræber os på at vende tilbage inden for 24 timer.

Byberg-TSM tager alle de nødvendige forhold og følger statens retningslinjer i forhold til Covid-19
+