Om os

Om virksomheden

BYBERG Tømrer-Snedkermester kommer ud af en familie af stolte fagmænd. Morfar var møbelsnedker, og samtlige onkler er eller har været tømrere. Det virkede helt naturligt at fortsætte den stolte tradition indenfor tømrerfaget, og siden 2011 har vi lavet det, vi værdsætter allermest: Kvalitetshåndværk for glade kunder!

Vi klarer alt indenfor tømrer- og snedkerarbejde, hvad enten det gælder opsætning af køkkener, tilpasning af døre og vinduer, etablering af terrasser, større og mindre renoveringsopgaver, om- og tilbygninger samt alt relateret til gulvopgaver. Vi klarer det hele.

Er din opgave ikke på listen her, kan vi helt sikkert hjælpe dig alligevel.

Det er vigtigt for os, at vores kunder er glade og tilfredse med vores arbejde. Derfor sørger vi altid for at holde en god dialog under hele projektet. Vi er bevidste om, at vi kommer ud i vores kunders private hjem. Derfor sørger vi altid for at rydde op efter os løbende under arbejdet, så vores arbejde er til så lidt gene som overhovedet muligt.

Byberg TSM – Din totalentreprenør

Hos os får du en enkelt kontaktperson som tager sig af alt i forbindelse med din opgave. Overlad trygt koordinering af faggrupper, tidsstyring, økonomioverblik mm. til os.
Vi giver gerne et tilbud på hele din opgave, så det bliver så nemt for dig at få bygget om som muligt.

Send os en besked

Har du spørgsmål, eller ønsker et tilbud på din opgave, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi bestræber os på at vende tilbage inden for 24 timer.

Byberg-TSM tager alle de nødvendige forhold og følger statens retningslinjer i forhold til Covid-19
+