Renovering af hus / lejlighed

Renovering af hus / lejlighed

Renovering af din bolig

Det er blevet meget moderne med renovering og istandsættelse af boliger af ældre dato. Mange foretrækker i dag store åbne rum med mange funktioner frem for den tidligere opdeling i flere og mindre rum. Med en renovering af din bolig kan den skræddersyes til at matche din dagligdag bedst muligt.

Står du og overvejer køb af en bolig med en gennemgående renovering for øje, kan vi være behjælpelige med alt fra planlægning og rådgivning til varetagelse af hele entreprisen. Med flere års erfaring med større entrepriser kan du trygt overlade kontakten til de forskellige fagligheder som elektrikere, murere og VVS’ere til os.

Medindflydelse er en selvfølge

Når vi varetager renovering af din bolig, er du som kunde altid med på råd. Hos os har du mulighed for selv at vælge præcis hvilke typer materialer, vi skal bruge til renoveringen af din bolig. Vi samler på glade kunder, og det er vores erfaring, at kunder, der bliver velinformerede, er glade kunder. Derfor gør vi meget ud af at informere dig så godt som overhovedet muligt i løbet af projektet. Ligeledes er du altid velkommen til at hive fat i os gennem hele forløbet, hvis du har spørgsmål til dit projekt.

Få et tilbud på din renoveringsopgave

Kontakt os for et tilbud på din renovering. Vi giver gerne tilbud på hele entreprisen hvis ønsket. Vi ser frem til en god dialog.

Byberg TSM – Din totalentreprenør

Hos os får du en enkelt kontaktperson som tager sig af alt i forbindelse med din opgave. Overlad trygt koordinering af faggrupper, tidsstyring, økonomioverblik mm. til os.
Vi giver gerne et tilbud på hele din opgave, så det bliver så nemt for dig at få bygget om som muligt.

3 gode grunde til at kontakte os

  • Vi tager dig og dit projekt seriøst

    Hos Byberg Tømrer-Snedkermester tager vi os tid til en god dialog.

  • Hos os giver vi kun tilbud vi kan stå inde for

    Du kan trygt stole på at vi overholder vores aftaler.

  • Du kan være sikker på at du får arbejde i absolut topkvalitet

Send os en besked

Har du spørgsmål, eller ønsker et tilbud på din opgave, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi bestræber os på at vende tilbage inden for 24 timer.

Byberg-TSM tager alle de nødvendige forhold og følger statens retningslinjer i forhold til Covid-19
+