Terrasse

Få en flot ny terrasse

Vi kan hjælpe dig med en flot ny terrasse bygget i kvalitetsmaterialer. Hvad enten du allerede har en eksisterende terrasse, der skal være større, eller vi skal starte på bar bund, kan vi hjælpe med at få dine drømme til at gå i opfyldelse.

Professionel hjælp sikrer et professionelt resultat

Det er vigtigt for os at levere et stykke kvalitetshåndværk ved alle vores opgaver. Derfor kan du med os på holdet være sikker på stabilt håndværk. Når vi skal opføre din nye træterrasse, giver vi et tilbud baseret på en besigtigelse af din grund og en god dialog med dig. Den gode dialog er vigtig for os, da den sikrer, at vi får leveret et stykke håndværk, der er lige efter dine ønsker og drømme.

Få et tilbud på din nye træterrasse

Har du allerede tegningerne til din nye terrasse klar, eller har du ikke helt besluttet dig for, hvordan den skal se ud endnu? Uanset hvad er du meget velkommen til at kontakte os for et tilbud på din opgave. Vi ser frem til en god dialog.

Byberg TSM – Din totalentreprenør

Hos os får du en enkelt kontaktperson som tager sig af alt i forbindelse med din opgave. Overlad trygt koordinering af faggrupper, tidsstyring, økonomioverblik mm. til os.
Vi giver gerne et tilbud på hele din opgave, så det bliver så nemt for dig at få bygget om som muligt.

3 gode grunde til at kontakte os

  • Vi tager dig og dit projekt seriøst

    Hos Byberg Tømrer-Snedkermester tager vi os tid til en god dialog.

  • Hos os giver vi kun tilbud vi kan stå inde for

    Du kan trygt stole på at vi overholder vores aftaler.

  • Du kan være sikker på at du får arbejde i absolut topkvalitet

Send os en besked

Har du spørgsmål, eller ønsker et tilbud på din opgave, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi bestræber os på at vende tilbage inden for 24 timer.

Byberg-TSM tager alle de nødvendige forhold og følger statens retningslinjer i forhold til Covid-19
+