Tilbygning i Hvidovre

Tilbygning i Hvidovre

Tilbygning sikrer mere plads og højere værdi

Rigtig mange vælger en tilbygning til huset når børnene har brug for mere plads, eller hobbyen ikke længere kan være i garagen.

En tilbygning kan sikre at huset opfylder de pladskrav, en ny livssituation byder på, så man ikke behøver flytte. Foruden at spare omkostninger ved en flytning, kan en tilbygning øge værdien af din bolig, og dermed være en investering i fremtiden.

Godt samarbejde sikrer gode resultater

Som kunde hos os bliver du holdt opdateret på projektets forløb, og vi informerer dig løbende om status på din tilbygning. Det er vigtigt for os at overholde tidsrammen, så du kan tage din tilbygning i brug på det aftalte tidspunkt. Med os på holdet er du sikker på at få håndværk i absolut topkvalitet. Vi sørger for de relevante fagligheder, og fungerer gerne som entreprenør, således at du blot kan læne dig tilbage og lade de professionelle gøre arbejdet.

Få et tilbud på en tilbygning i Hvidovre

Vi giver gerne et tilbud på din tilbygning i Hvidovre. Når du kontakter os, er det underordnet om du allerede har færdige byggetegninger og tilladelser til tilbygningen, eller om projektet blot er på idéstadiet. Vi hjælper dig videre, uanset hvor langt i processen du er. Når vi giver et tilbud på din nye tilbygning, gør vi det på baggrund af en god dialog med dig. På den måde sikrer vi os at vi får givet et tilbud der opfylder alle de ønsker og drømme du måtte have til tilbygningen.

Byberg TSM – Din totalentreprenør

Hos os får du en enkelt kontaktperson som tager sig af alt i forbindelse med din opgave. Overlad trygt koordinering af faggrupper, tidsstyring, økonomioverblik mm. til os.
Vi giver gerne et tilbud på hele din opgave, så det bliver så nemt for dig at få bygget om som muligt.

3 gode grunde til at kontakte os

  • Vi tager dig og dit projekt seriøst

    Hos Byberg Tømrer-Snedkermester tager vi os tid til en god dialog.

  • Hos os giver vi kun tilbud vi kan stå inde for

    Du kan trygt stole på at vi overholder vores aftaler.

  • Du kan være sikker på at du får arbejde i absolut topkvalitet

Send os en besked

Har du spørgsmål, eller ønsker et tilbud på din opgave, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi bestræber os på at vende tilbage inden for 24 timer.

Byberg-TSM tager alle de nødvendige forhold og følger statens retningslinjer i forhold til Covid-19
+