Tilbygning / ombygning

Tilbygning / ombygning

En tilbygning du bliver glad for

Har du behov for et ekstra rum til din hobby, skal bilen ind i tørvejr, eller skal teenageren have mere plads, er en tilbygning et godt bud på en løsning. Tilbygninger ses også ofte i form af tilføjelse af en 1. sal.

Tilbygninger kan være den helt optimale løsning, når du har brug for mere og andet af din bolig og ikke vil flytte til en større bolig.

Få bygget om, når du bygger til

Når man alligevel er igang med et byggeprojekt, vælger mange at få lavet om på den eksisterende indretning af huset. Typisk ser vi omlægning af køkken og stue til køkken-alrum. Har du spørgsmål til mulighederne i netop din bolig, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi deler gerne ud af vores brede erfaring med netop om- og tilbygninger.

Få et tilbud på din tilbygning

Har du allerede byggeplanerne på plads, men mangler en virksomhed til at varetage opgaven? Kontakt os, uanset om du er klar til at sætte projektet i gang eller har brug for rådgivning for at få de sidste detaljer af projektet på plads.

Vi ser frem til en god dialog og et godt samarbejde.

Byberg TSM – Din totalentreprenør

Hos os får du en enkelt kontaktperson som tager sig af alt i forbindelse med din opgave. Overlad trygt koordinering af faggrupper, tidsstyring, økonomioverblik mm. til os.
Vi giver gerne et tilbud på hele din opgave, så det bliver så nemt for dig at få bygget om som muligt.

3 gode grunde til at kontakte os

  • Vi tager dig og dit projekt seriøst

    Hos Byberg Tømrer-Snedkermester tager vi os tid til en god dialog.

  • Hos os giver vi kun tilbud vi kan stå inde for

    Du kan trygt stole på at vi overholder vores aftaler.

  • Du kan være sikker på at du får arbejde i absolut topkvalitet

Send os en besked

Har du spørgsmål, eller ønsker et tilbud på din opgave, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi bestræber os på at vende tilbage inden for 24 timer.

Byberg-TSM tager alle de nødvendige forhold og følger statens retningslinjer i forhold til Covid-19
+