Tømrer i Hvidovre

Tømrer i Hvidovre

Din tømrer i Hvidovre

Hos Byberg TSM tager vi vores faglighed seriøst. Som faglært tømrer, tager vi alle tømreropgaver, store som små. Det kan eksempelvis være renovering af hus eller lejlighed, tilbygning, ombygning, tagarbejde og meget mere.

Med base i Hvidovre, dækker vi først og fremmest Hvidovre og omegn. Har du en opgave på det øvrige Sjælland, er du naturligvis stadig velkommen til at kontakte os for rådgivning og/eller tilbud på din tømreropgave.

Lad et professionelt tømrerfirma klare opgaven

Med os som tømrer på din opgave, kan du være helt sikker på at den bliver løst efter alle kunstens regler. Vi går op i vores håndværk, og i at levere arbejde i topkvalitet hver eneste gang.

Hvorfor du skal vælge os som din tømrer?

Tømrer- og snedkerfaget er en stolt familietradition. Evnerne inden for tømrerfaget er gået i arv fra generation til generation, og Byberg TSM er en virksomhed stiftet af sand passion inden for det ædle håndværk.
Som tømrer, er vi godt klar over at konkurrencen er tæt. Der hvor vi skiller os ud fra mængden, er blandt andet ved den indledende dialog. Vi går op i at lytte til dig, og til de ideer og tanker du har om din opgave. Som tømrer er vores opgave at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Med andre ord laver vi magi med hænderne

Byberg TSM – Din totalentreprenør

Hos os får du en enkelt kontaktperson som tager sig af alt i forbindelse med din opgave. Overlad trygt koordinering af faggrupper, tidsstyring, økonomioverblik mm. til os.
Vi giver gerne et tilbud på hele din opgave, så det bliver så nemt for dig at få bygget om som muligt.

3 gode grunde til at kontakte os

  • Vi tager dig og dit projekt seriøst

    Hos Byberg Tømrer-Snedkermester tager vi os tid til en god dialog.

  • Hos os giver vi kun tilbud vi kan stå inde for

    Du kan trygt stole på at vi overholder vores aftaler.

  • Du kan være sikker på at du får arbejde i absolut topkvalitet

Send os en besked

Har du spørgsmål, eller ønsker et tilbud på din opgave, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi bestræber os på at vende tilbage inden for 24 timer.

Byberg-TSM tager alle de nødvendige forhold og følger statens retningslinjer i forhold til Covid-19
+