Specialbygget træterrasse

Specialbygget træterrasse

Få mere plads med en træterrasse

Især i sommerhalvåret bruger mange deres træterrasse meget, og mange oplever følelsen af at have mere plads efter de har fået etableret deres nye terrasse. Da træterrasser ofte fungerer som en forlængelse af huset, giver vores kunder udtryk for at deres nye træterrasser har givet dem mere plads til udendørs ophold, hvor de før ville sidde indenfor i stuen eller køkkenet

Vælg selv design og udseende

Vi giver gerne professionel rådgivning i forbindelse med planlægning af din nye træterrasse.
Mulighederne er mange, og du kan få din nye træterrasse i flere niveauer, hævet så der er direkte udgang til den fra huset, med eller uden rækværk mm.
Det er kun fantasien der sætter grænser.

Hos Byberg TSM rådgiver vi også gerne i forbindelse med materialevalg. Mange af vores kunder vælger hårdttræ, da det sikrer en solid træterrasse der holder mange år frem. Med hårdttræ undgår du mærker efter høje hæle, havemøbler og lignende, og det er derfor et populært valg. Hvad enten du er til hårdttræ eller en anden slags, kan vi helt sikkert hjælpe dig til en god løsning.

Når du får lavet en træterrasse hos os, giver vi dig altid rådgivning i vedligehold af træet. Med den rette behandling af din træterrasse, har du den nemlig mange år frem, og du kan forlænge holdbarheden væsentligt ved at passe og pleje den korrekt.

Få et tilbud på en specialbygget træterrasse

Kontakt os for et tilbud på din nye terrasse. Vi kan hjælpe dig, uanset hvor langt i processen du er, og stort set uanset hvilken løsning du ønsker. Hos os er der forholdsvis kort process, og når vi går igang, kan vi oftest være færdige med din træterrasse inden for en uge. Vi ser frem til at få dine drømme til at gå i opfyldelse.

Byberg TSM – Din totalentreprenør

Hos os får du en enkelt kontaktperson som tager sig af alt i forbindelse med din opgave. Overlad trygt koordinering af faggrupper, tidsstyring, økonomioverblik mm. til os.
Vi giver gerne et tilbud på hele din opgave, så det bliver så nemt for dig at få bygget om som muligt.

3 gode grunde til at kontakte os

  • Vi tager dig og dit projekt seriøst

    Hos Byberg Tømrer-Snedkermester tager vi os tid til en god dialog.

  • Hos os giver vi kun tilbud vi kan stå inde for

    Du kan trygt stole på at vi overholder vores aftaler.

  • Du kan være sikker på at du får arbejde i absolut topkvalitet

Send os en besked

Har du spørgsmål, eller ønsker et tilbud på din opgave, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi bestræber os på at vende tilbage inden for 24 timer.

Byberg-TSM tager alle de nødvendige forhold og følger statens retningslinjer i forhold til Covid-19
+